VISA

madarek usa

مدارک سفارت آمریکا -غیر مهاجرتی
  1. ویزای توریستی
  1. اصل پاسپورت متقاضی با حداقل شش ماه اعتبار  
  • کانفرم  فرم   DS160
  • دو قطعکس 5 در 5
  • دعوت نامه رسمی یا غیر رسمی از فرد دعوت کننده
(در صورت شرکت در کنفرانس یا کار در آمریکا دعوت نامه از کنفرانس و یا محل کار در آمریکا)
  • کاغذ وقت سفارت
  • اصل و کپی از تمامی صفحات پاسپورت های قبلی
مدارک گواه بر وابستگی به ایران از جمله دارا بودن ملک یا هر دارایی  به صورت ترجمه شده
  • کاغذ رزرو هتل در آمریکا
  • ترجمه سند ازدواج یا طلاق به همراه اصل مدارک   
  • ترجمه شناسنامه؛ کارت ملی به همراه اصل مدارک
  • مدارک شغلی که شامل یکی از این موارد است: گواهی اشتغال به کار، ترجمه روزنامه رسمی، آخرین آگهی تغییرات و تصمیمات، حکم کارگزینی یا بازنشستگی، فیش حقوقی، پروانه مطب یا نظام مهندسی، جواز کسب، پروانه بهره وری، کارت پرسنلی یا بازرگانی، گواهی شوارای اصناف و
  •  ترجمه سوابق بیمه 
در صورت وجود: مدارک مرتبط با خرید سهام در بازار بورس، خرید اوراق مشارکت و هر سرمایه گذاری مالی دیگر
نامه تمکن مالی که حتما به صورت انگلیسی از طرف بانک صادر شده است
  • گردش حساب بانکی- شش ماهه
  • کارت پایان خدمت یا معافیت از خدمت

 
  1. ویزای دانشجویی یا تبادل اطلاعات F)  یا  ( J
  • اصل پاسپورت متقاضی حداقل شش ماه اعتبار
  •    کانفرم فرم      DS160  
  • دو عکس 5 در 5
  • دعوت نامه رسمی یا غیر رسمی از فرد دعوت کننده
(در صورت شرکت در کنفرانس یا کار در آمریکا دعوت نامه از کنفرانس و یا محل کار در آمریکا)
  • کاغذ وقت سفارت
  • اصل و کپی از تمامی صفحات پاسپورت های قبلی
  • مدارک گواه بر وابستگی به ایران از جمله دارا بودن ملک یا هر دارایی  به صورت ترجمه شده
  • کاغذ رزرو هتل در آمریکا
  • ترجمه سند ازدواج یا طلاق به همراه اصل مدارک  
  • ترجمه شناسنامه؛ کارت ملی به همراه اصل مدارک
  • مدارک شغلی که شامل یکی از این موارد است: گواهی اشتغال به کار، ترجمه روزنامه رسمی، آخرین آگهی تغییرات و تصمیمات، حکم کارگزینی یا بازنشستگی، فیش حقوقی، پروانه مطب یا نظام مهندسی، جواز کسب، پروانه بهره وری، کارت پرسنلی یا بازرگانی، گواهی شوارای اصناف و
  •  ترجمه سوابق بیمه 
  • در صورت وجود: مدارک مرتبط با خرید سهام در بازار بورس، خرید اوراق مشارکت و هر سرمایه گذاری مالی دیگر
  • نامه تمکن مالی که حتما به صورت انگلیسی از طرف بانک صادر شده است
  • گردش حساب بانکی- شش ماهه
  • کارت پایان خدمت یا معافیت از خدمت
  • برای ویزای دانشجویی I-20  فرم و  SEVIS Fee Payment Confirmation
  • برای ویزای تبادل اطلاعات  : DS-2019 فرم ، SEVIS Fee Payment Confirmation

 
  1. مدارک آمریکا-ویزای   B2
  • اصل پاسپورت متقاضی حداقل شش ماه اعتبار
  •   کانفرم فرم    DS 160   
  • دو عکس 5 در 5
  • دعوت نامه رسمی یا غیر رسمی از فرد دعوت کننده
(در صورت شرکت در کنفرانس یا کار در آمریکا دعوت نامه از کنفرانس و یا محل کار در آمریکا)
  • کاغذ وقت سفارت
  • اصل و کپی از تمامی صفحات پاسپورت های قبلی
  • مدارک گواه بر وابستگی به ایران از جمله دارا بودن ملک یا هر دارایی  به صورت ترجمه شده
  • کاغذ رزرو هتل در آمریکا
  • ترجمه سند ازدواج یا طلاق به همراه اصل مدارک  
  • ترجمه شناسنامه؛ کارت ملی به همراه اصل مدارک
  • مدارک شغلی که شامل یکی از این موارد است: گواهی اشتغال به کار، ترجمه روزنامه رسمی، آخرین آگهی تغییرات و تصمیمات، حکم کارگزینی یا بازنشستگی، فیش حقوقی، پروانه مطب یا نظام مهندسی، جواز کسب، پروانه بهره وری، کارت پرسنلی یا بازرگانی، گواهی شوارای اصناف و
  •  ترجمه سوابق بیمه 
در صورت وجود: مدارک مرتبط با خرید سهام در بازار بورس، خرید اوراق مشارکت و هر سرمایه گذاری مالی دیگر
نامه تمکن مالی که حتما به صورت انگلیسی از طرف بانک صادر شده است
  • گردش حساب بانکی- شش ماهه
  • کارت پایان خدمت یا معافیت از خدمت  
  • گواهی پزشکی از پزشک تشخیص دهنده در ایران شامل ماهیت بیماری؛دلیل نیاز درمان در آمریکا
  • نامه از پزشک معالج و یا  محل درمان در آمریکا و گواهی قبول آنان برای انجام درمان و ذکر طول درمان؛ هزینه ها از جمله هزینه ی پزشک؛ بیمارستان و هر گونه هزینه ی جانبی
  • مدارک گواه بر انجام  پرداخت هزینه ی درمان در آمریکا از جمله توانایی مالی؛ ذکر مدارک از سازمانی که هزینه ها را تقبل می کند یا فیش پرداخت هزینه ها
ترجمه ی رسمی برای مدارک فوق کافی می باشد و نیاز به مهردادگستری  و تایید وزارت امور خارجه ندارد. **


مدارک انگلیس


اصل پاسپورت متقاضی حد اقل با 6 ماه اعتبار
اصل و کپی از تمامی صفحات پاسپورت های قبلی
3.5  *4.52 قطعه عکس
SU07  دعوت نامه یا کاغذ رزرو هتل؛ تکمیل فرم
ازدواج؛ یا سند طلاق ترجمه و اصل
ترجمه رسمی و اصل شناسنامه
کاغذ وقت سفارت انگلیس
فرم تکمیل شده انگلیس
ترجمه  رسمی و اصل  گواهی اشتغال به کار  که در آن مورد درخواست مرخصی ذکر شده  باشد و حقوقی و غیر حقوقی بدون مرخصی؛جواز کسب؛؛پروانه فعالیت؛کارت بازرگانی؛لیست بیمه 6 ماه اخر؛برگه ی مالیاتی پرداخت شده؛کارت پرسنلی؛حکم کارگزاری؛حکم بازنشستگی؛پروانه ی مطب؛کارت مهندسی؛ کارت دانشجویی؛...
رزرو بلیط سفر به انگلیس
مدارک میزبان از جمله کپی پاسپورت ؛مدارک اقامت؛پرینت حساب بانکی؛فیش حقوقی و ملکی
برگه ی مالیاتی؛اجاره نامه؛مدارک شغلی؛قبض های پرداختی ........
گردش حساب بانکی-سه ماهه
اصل و ترجمه ی اسناد ملکی

ترجمه ی رسمی برای مدارک فوق کافی می باشد و نیاز به مهردادگستری  و تایید وزارت امور خارجه ندارد.

Share this page: